محصولات غذایی ارگانیک(سالم و طبیعی)
محصولات غذایی ارگانیک(سالم و طبیعی)

محصولات غذایی ارگانیک(سالم و طبیعی)

سلام خوش آمدید

عسل ارگانیک

عسل طبیعی را بهتر بشناسیم

bullet3 عسل مایعی است شیرین و غلیظ. زنبور عسل با خرطوم مخصوص خود شهد گلها را میمکد و در عسلدان خود ذخیره می کند و با افزودن آنزیم آنرا تغلیظ و تغییر شکل داده و به عسل طبیعی تبدیل می کند. سپس بوسیله خرطوم خود آن را در سلولهای مومی کندو تخلیه و ذخیره می کند و پس از پر شدن تمام سلولهای مومی کندو عسل توسط زنبوردار از داخل کندو در فصل مشخص به میزان معین و به روش خاص خود برداشت می شود.

در آیات و روایات قرآن کریم و سایر کتب اسمانی به این هدیه ارزنده اشاراتی شده و از گذشته های دور مورد توجه اکثر بزرگان بوده است.

 

bullet2 طعم، رنگ و کیفیت عسل هر منطقه تحت تاثیر نوع گل محل رویش و تنوع گیاهان آن منطقه می باشد. همین امر دلیل تنوع رنگ عسل طبیعی از زرد روشن تا قرمز تیره با غلظت ها و یا عطر و طعم های گوناگون می باشد.

همین ویژگی باعث می شود که بعضی از عسلها گلو را تحریک کند یا به اصطلاح گلو را بسوزاند.

 

bullet1 رقیق یا غلیظ بودن عسل طبیعی به دو عامل بستگی دارد. اول میزان رطوبتی است که در عسل طبیعی وجود دارد و دوم درجه حرارت محیطی که مشتری هنگام خرید در آن قرار دارد، بر اثر حرارت عسل طبیعی شل می شود و در اثر برودت (سرما) عسل طبیعی سفت می شود. به همین دلیل بر روی بسته عسلهای خارجی برچسبهای راهنمایی مصرف کننده دیده می شود به این مضمون که گرم کنید تا نرم شود/ سرد کنید تا سخت شود.

Warm it to soften / Chill it to harden

 

 

bullet1 آنچه در اصطلاح عامه شکرک زدن عسل می گویند و به خاطر وجود عبارت شکر در آن تقلبی بودن عسل را در ذهن تداعی می کند چیزی جز واکنش طبیعی تبلور ( کریستالیزه شدن ) نیست.این واکنش در تمام عسلهای طبیعی وجود دارد ذرات شکرک زده در عسل طبیعی به مرور زمان ته نشین شده و رسوب می کند.اگر این ذرات را با انگشتان دست مالش دهیم به راحتی له میشوند و در عسل غیر طبیعی این ذرات زبر بوده و ته نشین نمی شوند.
دلیل دیگر شکرک زدن عسل وجود رطوبت ذرات ریز موم گرده و ذرات دیگر می باشد . اما در کارخانه بسته بندی عسل تصفیه شده رطوبت آن گرفته میشود و شکرک زدن آن به مدت زیادی به تاخیر می افتد. در صورت شکرک زدن عسل می توان ظرف عسل را به طوی که آب وارد آن نشود در داخل آبی با دمای 60 درجه قرار داد و یا روی حرارت ملایم شوفاژ گذاشته تا به آرامی ذرات آن ذوب شده و به حالت اولیه برگردد.
البته در برخی از کشورها ترجیح میدهند عسل را بصورت شکرک زده مصرف نمایند.

 

bullet1 عسل طبیعی ماده غذایی است که از نظر کیفیت فاسد نشدنی است و بهتر است در دمای معمولی اتاق نگهداری شود و در صورت نگهداری در یخچال بهتر است درب ظرف را بسته تا رطوبت وارد آن نشده و شکرک زدن عسل طبیعی تسریع نشود.

موارد مصرف

bullet3 یکی از بهترین راههای استفاده از عسل مصرف آن به صورت شربت می باشد که روش مناسبی برای هضم و جذب سریع آن است همچنین می توان مخلوط شیر و عسل را قبل از صبحانه میل نمود.
عسل در درمان بسیاری از بیماریها از جمله بیماریهای قلب و عروق نقش بسزایی دارد . ثابت شده است که عسل به دلیل دارا بودن گلوکز زیاد تاثیر خوبی بر روی عضلات قلب دارد .
در بیماریهای کلیوی عسل ضد عفونی کننده خوبی برای مجاری ادرار می باشد .

خواص عسل طبیعی

bullet4 خاصیت ضد باکتری : عسل طبیعی حاوی مواد ضد باکتری است و همین امر باعث می شود که هیچگونه باکتری در آن قادر به رشد نباشد .
خاصیت انرژی زایی: هر گرم عسل طبیعی حاوی 15/3 کیلو کالری انرژی می باشد .
خاصیت ضد میکروبی:عسل طبیعی دارای درصد کمی آب می باشد و فشار اسمزی آن فوق العاده بالاست .در چنین شرایطی آب درون باکتری را جذب نموده و سبب جلوگیری از ادامه زندگی باکتری و رشد و تکثیر آن می شود.
خاصیت ضد قارچی :فساد ناپذیر بودن عسل طبیعی به خاطر این است که زنبور یک ماده ضد عفونی کننده طبیعی و بی ضرر بنام اسید فرمیک به آن می افزاید و با وجود شیرینی زیاد هیچگاه کپک نمی زند ، ترش نمی شود و یا فاسد نمی شود.

 عسل ماده ای مقوی

bullet1 عسل ماده ای مقوی و انرژی زاست ، بطوری که هر 100 گرم عسل طبیعی می تواند 330 کیلوکالری انرژی تولید کند. عسل حاوی 18 نوع اسید آمینه شناخته شده می باشد که “پرولین” ، مهمترین آنهاست. انواع ویتامین های (E ، D ، C  ، A ، B5 ، B3 ، B2 ، B1) و نیز مواد معدنی کلسیم ، فسفر ، پتاسیم ، سدیم ، منیزیم ، آهن ، روی ، سولفور و گوگرد می باشد.
عسل خاصیت میکروب کشی دارد و هیچ میکروبی در عسل اثر ندارد ، زیرا سریعا آب موجود در میکروب ها را جذب نموده و سبب نابودی آنها می شود.
به همین منظور در درمان و ضد عفونی نمودن زخم ها و سوختگی ها می توان از عسل استفاده نمود.
عسل طبیعی اسید های اضافی معده را از بین می برد و در درمان زخم و ورم معده موثر است. همچنین عسل با کمک آنزیم های موجود در خود می تواند چربی های دور قلب و رسوبات دیواره رگها را کاهش دهد.

 

عسل ارگانیک مخصوص 850 گرمی 45000 تومان

عسل ارگانیک انگبین 850 گرمی 52000 تومان

عسل طبیعی دارویی 350 گرمی 22000 تومان

عسل طبیعی دارویی 350 گرمی 22000 تومان

عسل طبیعی دارویی 500گرمی 32500 تومان

عسل طبیعی دارویی 1000 گرمی 65000 تومان